Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

SERUM ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΟΛΤΟ ΚΑΙ GEL ΑΛΟΗΣ



Τα σέρουμ ή αλλιώς οι οροί αντιγήρανσης έχουν κατακτήσει μία περίοπτη θέση ανάμεσα στα καλλυντικά κάθε γυναίκας. Το serum διεισδύει σε βάθος στην επιδερμίδα φτάνοντας μέχρι τις κατώτερες στιβάδες, ενώ ενδυναμώνει το φυσικό μηχανισμό που διαθέτει το δέρμα απέναντι στις εξωτερικές επιθέσεις. Εάν έπρεπε όμως να επιλέξουμε ανάμεσα σε serum ή κρέμα ημέρας τι θα επιλέγαμε? Η απάντηση είναι και τα δύο! Τα αποτελέσματά του είναι εντυπωσιακά όταν χρησιμοποιείται πριν από την κρέμα ημέρας και μεγιστοποιεί τη δράση των συστατικών της, ιδίως μάλιστα όταν ανήκουν στην ίδια προϊοντική σειρά και επομένως υπάρχει συμβατότητα συστατικών.
Το δικό μας serum περιέχει τον εκπληκτικό για το δέρμα βασιλικό πολτό και το δροσερό gel αλόης για περισσότερη φρεσκάδα και λάμψη στο δέρμα. Αφήνει μία αίσθηση φρεσκάδας. Περιορίζει τα σημάδια λιπαρότητας, δίνει λάμψη στο ταλαιπωρημένο δέρμα ενώ αφήνει ένα απαλό και δροσερό άρωμα εσπεριδοειδών.



Περιορισμός ευθύνης: Οι πληροφορίες που παρέχονται στο συγκεκριμένο άρθρο προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτική χρήση. Δεν είναι πρόθεση του συντάκτη να παρέχει συμβουλές για ιατρικά θέματα. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τον γιατρό σας για πιθανά προβλήματα υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου