Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΜΕΛΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ




Αν σου αρέσει να χρησιμοποιείς φυσικά συστατικά στο πρόσωπό σου ή αν απλώς ψάχνεις μια αφορμή να μπεις στην κουζίνα σου, και φυσικά και δεν εννοώ για μαγείρεμα, σου έχω μια ωραία και εύκολη συνταγή! Αρκεί, όμως, κι εσύ να έχεις... μαύρα στίγματα που θες να διώξεις!

Ποια είναι η συνταγή; Για μαύρα στίγματα ζέστανε μέλι,μην το λιώσεις τελείως, και άπλωσε στο δέρμα σου για 10-15 λεπτά. Έπειτα ξέπλυνε με χλιαρό νερό και ενυδάτωσε όπως συνηθίζεις την επιδερμίδα σου.


Μία εξίσου υπέροχη και εύκολη λοσιόν φτιάχνεται με νερό, λεμόνι και μέλι. Βάλε σε ένα μέρος λεμονιού δύο μέρη νερό και ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι και ανακάτεψε μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Προσοχή.....η λοσιόν έχει διάρκεια ζωής 3-4 μέρες!! Η σωστή εφαρμογή της γίνεται το βράδυ σε πολύ καθαρή επιδερμίδα. Ψέκασε τη λοσιόν ή άπλωσέ την με τα χέρια σου σε όλο το πρόσωπο εκτός από την περιοχή των ματιών. Μπορείς να την αφήσεις να δράσει όλο το βράδυ, εκτός αν η επιδερμίδα σου είναι πολύ ευαίσθητη, οπότε και θα πρέπει να την δοκιμάσεις ξεπλένοντας στα πρώτα 20-30 λεπτά. Αφήνοντάς την να δράσει όλο το βράδυ, τα ευεργετικά συστατικά της λοσιόν θα απορροφηθούν πλήρως από την επιδερμίδα σου και το πρωί το μόνο που χρειάζεται είναι να  πλύνεις καλά το πρόσωπό σου και να βάλεις την ενυδατική σου κρέμα. Καλή επιτυχία....




Περιορισμός ευθύνης: Οι πληροφορίες που παρέχονται στο συγκεκριμένο άρθρο προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτική χρήση. Δεν είναι πρόθεση του συντάκτη να παρέχει συμβουλές για ιατρικά θέματα. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τον γιατρό σας για πιθανά προβλήματα υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου