Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΜΠΥΡΑ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ




Υλικά:

  • Ένα μπούτι χοιρινό κομμένο σε μικρές μερίδες
  • 1/2 κ. πατάτες κομμένες κυδωνάτες
  • 2 πράσινες ,2 κόκκινες ,2 κίτρινες πιπεριές σε λωρίδες
  • 2 καρότα σε φέτες
  • 2 κ.σ.μουστάρδα
  • 2 κ.σ.μέλι
  • 2 ποτήρια νερού μπύρα
  • 1 κ.σ. θυμάρι
  • αλάτι
  • πιπέρι

Διαδικασία:
  • Πλένουμε και στραγγίζουμε το κρέας. Το σοτάρουμε λίγο σε λάδι ,ρίχνουμε και τις πατάτες, τα καρότα, ίσα να ροδίσουν λίγο και τα βάζουμε στη γάστρα
  • Χτυπάμε στο multi, μπύρα, μουστάρδα, μέλι και θυμάρι πολύ καλά και ρίχνουμε πάνω στο κρέας
  • Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε τις πιπεριές, κλείνουμε τη γάστρα και ψήνουμε 2 με 2 1/2 ώρες στους 200ο στη μεσαία σχάρα με αερόθερμο φούρνο.

Πηγή:
http://www.mageirikesdiadromes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου