Υλικά :
- 2 φιλέτα σολομού
- 2 μεγάλα κρεμμύδια
- 1 λεμόνι
- τζιν
- 1 κουταλιά μέλι
- αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση :
- Πλένουμε καλά τα φιλέτα σολομού φορώντας γάντια (γιατί αλλιώς τα χέρια μας θα μυρίζουν για 2 ημέρες).
- Τα βάζουμε σε ένα μεγάλο πυρέξ, και ρίχνουμε από πάνω αρκετό τζιν.
- Εν τω μεταξύ, ζεσταίνουμε σε ένα μπρικάκι το χυμό του λεμονιού με μια κουταλιά μέλι. Όταν γίνει ομοιόμορφο μείγμα, το ρίχνουμε και αυτό πάνω στο σολομό.
- Αφού αλατοπιπερώσουμε το σολομό, κόβουμε ροδέλες τα κρεμμύδια και τα τοποθετούμε επάνω στα φιλέτα.
Ψήνουμε για περίπου μία ώρα στους 180 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου